@Trupa 6 în Bucureşti

Trupa 6 în Bucureşti

 Suntem Trupa 6 – Raluca (voce), Adi (voce), Alexandra (clape), Sile (chitara), Andrei (bass) și George (tobe) – și cuvintele care ne caracterizează sunt: distracție, profesionalism și adaptabilitate la cerințele publicului. De peste 6 ani bucurăm oamenii din întreaga țară cu muzica noastră pe care o interpretăm la evenimente diverse (nunți, botezuri, concerte publice, petreceri private, pub-uri).

Repertoriul nostru divers cuprinde cover-uri după piese românești și internaționale, dar și muzică proprie, toate acestea realizate la repetițiile zilnice din studioul nostru.

Paginile site-ului au fost special create pentru a vă ajuta să ne cunoașteți mai bine, să ne urmăriți prestațiile scenice care vorbesc de la sine despre pasiunea noastră de a cânta și de a aduce zâmbete pe chipurile ascultătorilor. Noi ne dorim să vă cunoaștem și să împărtășim cu voi pasiunea pentru muzica bună.

Dar cum muzica de calitate nu se obține oricum, vă asigurăm că toți membrii formației Trupa 6 au ani de experiență în domeniul muzical, în ciuda vârstei. De asemenea, ne dorim să vă răspundem la întrebări, pentru că mulțumirea ascultătorului nostru este cea mai importantă.

Nu ezitați să ne contactati pentru a asigura muzica live la orice tip de eveniment: nuntă, botez, petreceri private/corporate, club, pub și eveniment outdoor.